hotel.radio@gmail.com

Wednesday 24 September 2008

Beatlemania


Seguint en l'incansable afany investigador que ens caracteritza, a la recerca de material informatiu per a realitzar nous programes, i davant la preparació d'un futur programa sobre el Merseybeat, ens hem vist obligats a desplaçar-nos a Hamburg.

L'objecte de la feixuga tasca no ha estat altre que rastrejar els orígens dels nostres liverpudlians preferits, els Beatles, i conèixer de primera mà el lloc on es van formar com a músics (i ves a saber com a què més, ja que el barri de Saint Pauli se les porta).

Aquí teniu el primer lloc d'Hamburg on van tocar, el club Indra, encara en actiu.



I això és el Top Ten, que avui en dia encara és un club però es diu el Moon Dog. A l'apartament de les golfes de dalt de tot, a sobre el club, és on dormien John, Paul, George, Pete i Stu , i on va irrompre la policia per extradir George, que no "tenia papers" ja que encara era menor d'edat.



També tenim informació del Kaiserkeller i de l'Star Club (són a dues passes de l'Indra, al mateix carrer, el sòrdid Grosse Freiheit) però tampoc és questió de passar-se i convertir això en un àlbum de viatge.

Twist and shout!

Saturday 20 September 2008

Primer programa 2008/2009 i COM Ràdio

Dimarts passat i avui hem emès el primer programa de la tercera temporada: Dedicades I, un programa de cançons que artistes han dedicat a altres artistes, per bé o per mal. Hem tingut Carly Simon, Jethro Tull, Calamaro, Baez sobre Dylan, Dylan sobre Baez...

Més endavant hi haurà un Dedicades II, amb Lennon sobre McCartney, Clapton i Harrison sobre Patti Boyd, Stones i Hollies sobre Marianne Faithfull, Pink Floyd i Kevin Ayers sobre Syd Barret...

Una novetat d'aquesta temporada és que col·laborem amb el programa "L'altra cara de la lluna", que condueix Nando Caballero a COM Ràdio. Emeten una selecció del nostre programa de cada setmana i és un honor per a nosaltres.

Si us pica la curiositat ho podeu trobar aquí:

http://www.comradio.com
-> Tots els programes
-> Graella
-> L'altra cara de la lluna
-> A la carta
-> Edició 20 de setembre (3)

Salut.