hotel.radio@gmail.com

Wednesday 5 January 2011

Santa innocència

:

Ja es pot descarregar el programa de nadal d'aquest any. De fet és el programa dels innocents, ja que es va emetre aquest dia, el 28 de desembre.

Aprofitant la data, la idea del programa és posar cançons en què els artistes ens prenen el pèl o els hi han pres a ells, fent-los creure ves a saber què.

Acompanyem la notícia amb un video magnífic i apropiat per a aquestes festes.

4 comments:

Núria Feliu said...

Hola companys de ràdio,

Després d'estar escoltant els vostres darrers programes, no puc deixar de compartir una mica els meus gustos amb vosaltres, esperant que us agradi tant com a mi.

El grup que us dic són els Fleet Foxes, amb un sol disc (excepte algun EP) en el mercat (2008) del mateix títol . Em sembla que aquest any s'acosten a actuar a Barcelona en el Primavera sound.

Un parell de joies, per si no les coneixíeu...

Ragged wood
http://www.youtube.com/watch?v=VExmgC0z9U0&feature=related


White winter hymnal
http://www.youtube.com/watch?v=DrQRS40OKNE&feature=fvw

Tiger mountain peasant song http://www.youtube.com/watch?v=S30VNeEhFP4

Salut,

Núria Feliu (Nina Simone catalana)

Chelsea Hotel said...

Gràcies Núria!

No, no el coneixíem. La veritat és que estem una mica antiquats i no ens posem gaire al dia amb els nous grups, que certament n'hi ha de molt bons. Hi ha algun membre de l'equip que l'últim disco que va comprar va ser l'Ummagumma.

Escoltarem amb calma els Fleet Foxes. Ens porten ecos de Fairport Convention i Incredible String Band... i això no es pot dir cada dia.

Per cert, ets la Núria Feliu-Núria Feliu, l'autèntica?!!

Núria Feliu (+Luck Guri) said...

L'Ummagumma??? El meu dubte és si va comprar el disc l'any passat o el va comprar l'any d'edició.

Si és el segon cas, això seria més greu.

Per cert, clar que sóc la Núria Feliu, l'autèntica. Ara estava assajant uns espirituals negres amb en Lucky Guri. Entre d'altres hem versionat en català alguns títols..."Recollint cotó en el Priorat", "Senyora de dia", "Sardana del sucre", "Jo i en Toni Maquí", "Oh, Déu, oh Déu, allibereu-me de la faixa que m'estreny".

Esperem gravar algunes cançons que sortiran després del disc de versions amb els System of a Down.

Per cert, sort que sou entesos en música ja que des de mitjans dels anys 90, la gent em confon amb la Maria Àngels Feliu, la farmacèutica d'Olot. I la veritat, jo que sóc l'Ella Fitzgerald catalana, és com un insult.

Bé, us deixo, me'n vaig a fer el waka-waka amb en Guri, que no és tan bon pianista com en Ray Charles, però té més bona vista i sempre sap on és el piano sobre l'escenari.

El dia que volgueu, vinc al pluglama i us canto l'himne de CiU a capella.

Núria F.

Chelsea Hotel said...

Ai Ramon, Ramon.