hotel.radio@gmail.com

Wednesday 24 September 2008

Beatlemania


Seguint en l'incansable afany investigador que ens caracteritza, a la recerca de material informatiu per a realitzar nous programes, i davant la preparació d'un futur programa sobre el Merseybeat, ens hem vist obligats a desplaçar-nos a Hamburg.

L'objecte de la feixuga tasca no ha estat altre que rastrejar els orígens dels nostres liverpudlians preferits, els Beatles, i conèixer de primera mà el lloc on es van formar com a músics (i ves a saber com a què més, ja que el barri de Saint Pauli se les porta).

Aquí teniu el primer lloc d'Hamburg on van tocar, el club Indra, encara en actiu.



I això és el Top Ten, que avui en dia encara és un club però es diu el Moon Dog. A l'apartament de les golfes de dalt de tot, a sobre el club, és on dormien John, Paul, George, Pete i Stu , i on va irrompre la policia per extradir George, que no "tenia papers" ja que encara era menor d'edat.



També tenim informació del Kaiserkeller i de l'Star Club (són a dues passes de l'Indra, al mateix carrer, el sòrdid Grosse Freiheit) però tampoc és questió de passar-se i convertir això en un àlbum de viatge.

Twist and shout!

2 comments:

quim said...

Ostres, el club Indra aquest sí que se les porta. Ni 'El Quijote' d'Arenys tenia a la meva època d'estudiant de BUP un look tan cool.

Molt bones les fotos ;)

Chelsea Hotel said...

Quim,

El Quijote no el superen ni tots els clubs d'Hamburg i Liverpool junts.