hotel.radio@gmail.com

Wednesday, 24 September 2008

Beatlemania


Seguint en l'incansable afany investigador que ens caracteritza, a la recerca de material informatiu per a realitzar nous programes, i davant la preparació d'un futur programa sobre el Merseybeat, ens hem vist obligats a desplaçar-nos a Hamburg.

L'objecte de la feixuga tasca no ha estat altre que rastrejar els orígens dels nostres liverpudlians preferits, els Beatles, i conèixer de primera mà el lloc on es van formar com a músics (i ves a saber com a què més, ja que el barri de Saint Pauli se les porta).

Aquí teniu el primer lloc d'Hamburg on van tocar, el club Indra, encara en actiu.I això és el Top Ten, que avui en dia encara és un club però es diu el Moon Dog. A l'apartament de les golfes de dalt de tot, a sobre el club, és on dormien John, Paul, George, Pete i Stu , i on va irrompre la policia per extradir George, que no "tenia papers" ja que encara era menor d'edat.També tenim informació del Kaiserkeller i de l'Star Club (són a dues passes de l'Indra, al mateix carrer, el sòrdid Grosse Freiheit) però tampoc és questió de passar-se i convertir això en un àlbum de viatge.

Twist and shout!

Saturday, 20 September 2008

Primer programa 2008/2009 i COM Ràdio

Dimarts passat i avui hem emès el primer programa de la tercera temporada: Dedicades I, un programa de cançons que artistes han dedicat a altres artistes, per bé o per mal. Hem tingut Carly Simon, Jethro Tull, Calamaro, Baez sobre Dylan, Dylan sobre Baez...

Més endavant hi haurà un Dedicades II, amb Lennon sobre McCartney, Clapton i Harrison sobre Patti Boyd, Stones i Hollies sobre Marianne Faithfull, Pink Floyd i Kevin Ayers sobre Syd Barret...

Una novetat d'aquesta temporada és que col·laborem amb el programa "L'altra cara de la lluna", que condueix Nando Caballero a COM Ràdio. Emeten una selecció del nostre programa de cada setmana i és un honor per a nosaltres.

Si us pica la curiositat ho podeu trobar aquí:

http://www.comradio.com
-> Tots els programes
-> Graella
-> L'altra cara de la lluna
-> A la carta
-> Edició 20 de setembre (3)

Salut.